De Bästa Svenska Sportbettingsajterna

Letar du efter Sveriges bästa bookmakers? Kolla in vår lista som satts ihop av experter för att ge dig djupgående information och bra erbjudanden.

Reklamupplysning
autorizat de oficiul national pentru jocuri de noroc

Hur fungerar sportsbetting?

Sport erbjuder världens största tillgängliga drama. Utan skript eller storylines kan vad som helst hända. Oavsett om det är fotboll eller tennis innehåller sport alltid vilt skilda åsikter och de flesta sportfantaster tror att de vet mer om sin favoritsport än någon annan. Här kommer sportsbetting in.

Fördelarna med online sportsbetting

Att betta online må vara ett relativt nytt fenomen i Sverige, men här kommer några av fördelarna.

Bättre odds

Internet låter oss jämföra oddset från ett stort utbud med bookmakers, allt med bara ett par klick på musen eller ett par tryck på en smartphone. Hos en landbaserad aktör är vi begränsade till ett enda företags odds, så genom att betta online får vi betydligt bättre värde för våra pengar och ger oss själva mycket bättre betting-alternativ.

Fler marknader och sporter

Precis som att betting online låter oss få tillgång till ett bättre utbud med odds ger det oss också möjligheten att satsa på ett större utbud av sporter och ett större urval av marknader. Olika bookmakers specialiserar sig på olika sporter och marknader, så genom att ha internet vid våra fingrar ger det oss verkligen bättre värde vad gäller sportsbetting jämfört med att begränsas till en enda betting-aktör.

Bekvämlighet

Nästintill varje hushåll i Sverige har internet och till och med när vi är ute och rör på oss har vi tillgång till internet via mobildata och gratis WiFi på många allmänna platser. Detta innebär att vi kan satsa nästan varifrån som helst.

Bonusar, gratis bets och kampanjer

Precis som att vi har fler val med våra sporter, marknader och odds har vi också möjligheten att få tillgång till bra erbjudanden, bonusar och gratis bets för att ge ännu mer värde till vår betting. Med online betting har vi världen vid våra fingrar när det gäller att satsa på sport.

Typer av betting-erbjudanden och kampanjer

Alla online bookmakers konkurrerar om dina satsningar, så på grund av detta har vi ett stort urval erbjudanden och kampanjer tillgängliga för oss när vi öppnar ett konto hos en online bookmaker. Det är viktigt att känna till skillnaden mellan de tillgängliga erbjudandena och kampanjerna för att bli framgångsrika inom vår online sportsbetting.

Gratis bets

Vissa bookmakers erbjuder gratis bets istället för en insättningsbonus. Reglerna varierar mellan olika bookmakers. En del erbjuder en gratis matchning av en satsning, där din gratis satsning är lika stor som värdet på din första satsning, medan andra kan ge dig några gratis bets, bara för att du placerar din första satsning. Vissa bookmakers erbjuder också gratis bet-kampanjer till existerande medlemmar, så det är värt att kolla in gratis bet-erbjudandena som en bookmaker ger dig även efter du registrerat dig.

Bettingtyper

Mobilbetting

Vi lever numera i en värld där våra mobiler är mini-datorer. Vi använder dem för alla våra behov online. Bookmakers har anpassat sig till den här trenden, vilket låter oss satsa enkelt och smidigt från våra mobila enheter. De har anpassat sina datorsajter till simplare mobilbettingsajter och även skapat bettingappar för att möta våra behov när vi är på språng.

Live betting eller betting under spelets gång

Ett annat ganska nytt tillskott inom sportsbetting-världen är live betting, vilket hjälps av användning av mobila enheter och den betting-kultur som finns 24/7 idag. Det bästa med live betting är att vi inte längre behöver välja alla våra satsningar innan en match eller ett evenemang har startat. Live betting ger oss istället möjligheten att reagera på vad som händer i en match och placera våra satsningar under tiden allt utspelas. Så fort matchen eller evenemanget har börjat erbjuder bookmakers priser för spänningen under tiden den händer. Priserna för olika marknader ändras med varje viktigt ögonblick och varje sekund som går på matchklockan.

I live betting har spelarna till och med möjligheten att ta ut vinsterna från en satsning innan resultatet har bestämts (eller förminska våra förluster och ta ett mindre pris om satsningen inte är på väg åt vårt håll). Användningen av live betting ger en helt ny nivå av anpassningsbarhet till spelarna medan de ser på ett sportevenemang och som följd av detta ger det spelarna möjligheten att tjäna mer pengar från sportsatsningar.