Live-betting förklarat: hur fungerar det?

Vilket som helst sportfan kan intyga att det inte finns något som går upp mot att titta på en fotbollsmatch, tennismatch eller hästkapplöpning live och att uppleva höjdpunkterna och svackorna, samt all spänning som det för med sig. Men hur är det med betting? Förr i tiden var man tvungen att satsa på slutresultatet innan den fastställda dagen för tävlingen ens ägt rum och sen hålla tummarna, även om omständigheterna förändrats drastiskt under de första minuterna av eventet.

Idag finns det dock en möjlighet att prova live, eller “in-play” betting som precis som namnet avslöjar involverar satsningar medan sporteventet i fråga äger rum. Detta är tillgängligt på många sajter som vi har betygsatt här hos topp 10 sport betting sajter, men vad mer behöver du veta?

Live-betting förklarat: hur fungerar det?

In-Play betting ger dig oerhörd frihet

En av fördelarna med live betting är att du ändra din satsning allt medan eventet fortskrider. Viktiga händelser, så som att en speciell stjärnspelare skadar sig, ett hjul får punktering och självklart, om bollen når fram till nätet, kan verkligen komma att påverka din syn på vad det slutgiltiga resultatet av en tävling blir.

Det finns en riktig spänning i live betting - du vet nästan aldrig säkert vare sig du kommer vinna med din satsning tills de sista sekunderna av eventet. Eventens framsteg markeras med en live-ticker och det kommer antagligen även finnas ett chattrum som gör det möjligt för dig att prata med andra spelare.

Satsa 'live' på din favoritsport

Även om det finns oerhört många sporter som du kan satsa “live” på - vilket inte bara inkluderar fotboll men även tennis, hästkapplöpning, amerikansk fotboll, formel ett, skidåkning och ishockey - finns det utan tvekan några sporter som fungerar bättre för in-play betting än andra.

Hästkapplöpning är en sport som t.ex. är ökänd för att hela tiden ändras allt eftersom tävlingen framskrider, samt flera andra faktorer som kan ge information om hur man väljer att satsa. Fotboll erbjuder även flera möjligheter för stimulerande live betting. Du kan satsa på vem som gör nästa mål, resultaten vid halvlek, vilket nästa lag blir som gör mål, nästa hörna, eller vem som kommer göra det vinnande målet - för att bara nämna några alternativ som kan finnas tillgängligt på marknaden.

Upptäck de bästa sajterna för in-play betting

Upptäck de bästa sajterna för in-play betting

Medan principerna för live betting nästan är samma på flera sajter representerade här hos “topp 10 sport betting sajter”, är det viktigt att komma ihåg att det inte är många sajter som har exakt samma tillvägagångssätt. Vissa sajter kan t.ex. erbjuda live streaming av relevant tävling, medan andra kan erbjuda intressanta erbjudande som each-way satsningar eller pengarna tillbaka.

Vad du än förväntar dig från en portal med sport betting, kan du maximera dina chanser att välja en sajt som ger dig den bästa upplevelsen för in-play betting genom att jämföra de ledande online funktionerna för oddsspel.

Ha så kul!

Reklamupplysning

Den här sajten är en gratis online-källa som strävar efter att erbjuda sina besökare användbart innehåll och jämförelsefunktioner. Observera att den här sajtens operatör tar emot reklamkompensation från företag som syns på sajten. Sådan kompensation påverkar var och i vilken ordning företagen (och/eller deras produkter) presenteras och i vissa fall kan det också påverka betyget som ges till dem. I den utsträckning som betyg visas på den här sajten bestäms sådana betyg av vår subjektiva åsikt och baseras på en metod som sammanställer vår analys av varumärkets andel och rykte, varje varumärkes omvandlingsfrekvens, den kompensation som betalas till oss och allmänt kundintresse. Att ett företag finns på denna sida innebär INTE godkännande. Med undantag för vad som uttryckligen anges i våra Användarvillkor avvisas alla upplysningar och garantier avseende informationen som presenteras på den här sidan. Informationen, inklusive priser, som syns på den här sajten kan ändras när som helst.

De 3 bästa bookmakers

december 2020